V.I.P. Pirmais pusfināls

0.0

"V.I.P." 15. sezonu iesākam kopā ar visiem, kas veiksmi nopelnījuši, kam intuīcija kabatā, bet prāts ir ceļvedis, pieņemot nozīmīgus lēmumus. Pirmajā sezonas ciklā pie Uģa Joksta tiekas savstarpēji nepazīstamas komandas, kas iesūtījušas mums pieteikuma anketas.

Edgars Haritonovs – komandas kapteinis un dzinējs. Ikdienā statistikas analītiķis. Nekautrējas likt visam un visiem godīgu vērtējumu. Draugu vidū ieviesis kaislību pret Eirovīziju. Prot izvārīt perfektu zupu un saulgriežos sapildīt kupātus. Pēdējos gados atklājis sevi dīdžeja arodā.

Valters Novožilovs – kapteiņa klasesbiedrs, šobrīd pašnodarbināts. Prot priecāties par retu monētu un latviešu porcelāna mantojumu. Mīl apceļot Latvijas nostūrus un mazpilsētas, saskatot tajās vērtīgo. Lepojas ar savām saknēm Latgalē. 

Arnolds Barinskis – kapteiņa klasesbiedrs un kolēģis, biroja administrators. Lepns tēvs varenai trīsgadniecei. Augstu novērētē pašatdevi citos, cenšas to kopt arī sevī. Svētkus uztver nopietni. Neprot paiet garām kafejnīcai.

Huberts Zimackis – komandas kapteinis. Rīgas Stradiņa universitātē studē medicīnu, interesējas par dabaszinātnēm, vēsturi un kultūru. Brīvajā laikā lasa – visvairāk patīk vēsturiskie romāni un arī biogrāfijas, patīk mūzika, īpaši klasiskā, taču nesmādē arī populāro mūsdienu mūziku.

Juris Siliņš – kapteiņa bijušais klasesbiedrs, draugs, Rīgas Stradiņa universitātē studē farmāciju, aizraujas ar dabaszinātnēm, īpaši fiziku. Brīvajā laikā patīk spēlēt šahu. Interesējas par kultūru un par tēju – tās veidiem, pagatavošanas procesiem un vēsturi.

Megija Florentine – studē Rīgas Stradiņa universitātē zobārstniecību, lielu daļu no savas ikdienas velta izglītībai, taču ārpus akadēmiskās dzīves pilnveido sevi dažādās jomās, sākot ar sportu un līdz pat kultūrai un valodām.