Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā karogu nesīs Gunta Vaičule un Ernests Zēbolds

0.0
16 dienu sporta svētku maratons noslēgsies šodien Stade de France stadionā 80 tūkstošu skatītāju priekšā. Latvija šoreiz palika bez medaļām, bet ar augstām vietām. Turpina Lotārs Zariņš.

Strauji kā Sēnas upes straume olimpiskās spēles sasniegušas finiša līniju. Iespaidīgā atklāšanas ceremonija joprojām spilgtā atmiņā, bet noslēgums Stade de France stadionā. Vakar par saviem pienākumiem nest Latvijas karogu noslēguma ceremonijā uzzināja vieglatlēte Gunta Vaičule un BMX frīstailists Ernests Zēbolds.

Intervija - Gunta Vaičule, vieglatlēte

Intervija - Ernests Zēbolds, BMX frīstailists

Tomēr bez oficiālajām uzrunām neiztiks, visi sportisti atkal apvienosies kopīgā parādē, tāpat arī olimpisko karogu nodos nākamo spēļu saimniekiem ASV pilsētai Losandželosai. Šīs spēles mūsu sportistiem paliks atmiņā ar kopības sajūtu.

Intervija - Gunta Vaičule, vieglatlēte

Intervija - Ernests Zēbolds, BMX frīstailists

Latviju olimpiskajās spēlēs pārstāvēja 29 atlēti, un pozitīvo brīžu bija vairāk nekā sāpīgo. Parīzē vēl ir pieci mūsējie sportisti, kuri tad arī dosies noslēguma ceremonijā. Šeit Stade de France stadionā Parīzes olimpiskais sapnis, kas izrādās bija realitāte beigsies.

Stand Up - Lotārs Zariņš, Rolands Veikša, Latvijas Televīzija, Parīze.