Aļona Ostapenko un Līna Mūze-Sirmā izlido uz Olimpiskajām spēlēm Parīzē

0.0
Uz Olimpisko spēļu norises vietu Parīzē šodien devās arī divas mūsu pasaules spices sportistes – tenisiste Aļona Ostapenko un šķēpmetēja Līna Mūze. Kādas ambīcijas dāmas nospraudušas redzot olimpiskos apļus stāsta Andris Auziņš.

Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko Parīzē startēs jau savās trešajās olimpiskajās spēlēs, lai beidzot izcīnītu pirmo olimpisko uzvaru karjerā. Aļonai no Parīzes ir labas atmiņas – tur pirms septiņiem gadiem izcīnīts pirmais un pagaidām vienīgais Grand Slam tituls. 

Intervija - Aļona Ostapenko, Latvijas labākā tenisiste

Ostapenko Parīzes kortos dosies īpaši olimpiādei veidotā apģērbā, kas krietni atšķirsies no olimpiskās komitejas piešķirtajām formām.

Intervija - Aļona Ostapenko, Latvijas labākā tenisiste

Trešās olimpiādes spēles arī Līnai Mūzei-Sirmajai, smilteniete Parīzei atlasījās jau pirms gada. Neskatoies uz pēdējo mēnešu rokas savainojuma ārstēšanu – Līna pret sevi ir prasīga. 

Intervija - Līna Mūze-Sirmā, Latvijas šķēpmetēja

UZ Parīzi Līna līdzi ņems trīs šķēpus, tai skaitā arī to šķēpu, kurš ļāva izpildīt Parīzes normatīvu. Dāmu šķēpmešanas kvalifikācija vien septītajā augustā, Līna divas nedēļas līdz startam pavadīs treniņu laukumos, jo Rīgā tādu iespēju nav neskatoties uz to, ka tikko atklāja rekonstruēto Daugavas stadionu.

Intervija - Līna Mūze-Sirmā, Latvijas šķēpmetēja

Jau rītdien uz Parīzi izlidos mūsu 3 pret 3 basketbola komanda.