Pludmales volejbolistes un kalnu riteņbraucējs Blūms dodas uz Parīzes OS

0.0

Latvijas karognesēja Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova Parīzē piedalīsies jau otrajās olimpiskajās spēlēs. Pirms trijiem gadiem – Covid pandēmijas skartajā Tokijas olimpiādē izdevās izcīnīt augsto ceturto vietu.

Intervija - Anastasija Samoilova, pludmales volejboliste

Intervija - Tīna Graudiņa, pludmales volejboliste

Otro gadu Latvijas pludmales volejbola līderes trenē polis Damjans Vojtasiks. Visticamāk pēc Parīzes spēlēm šī sadarbība neturpināsies, jo poļu speciālists saņēmis citus piedāvājumus. Tas liek Parīzes spēlēm pieiet ar vēl lielāku vēlmi sasniegt augstvērtīgus rezultātus.

Intervija - Damjans Vojtasiks, Graudiņas un Samoilovas treneris

"Apzināmies, ka varam uzvarēt jebkuru pretinieku. To esam pierādījuši jau sezonas laikā. Ostravā un Gštādē sasniegtie rezultāti ir tam apstiprinājums. Mūsu uzdevums ir koncentrēties pirmajai spēlei, jo ar šveicietēm pēdējo reizi spēlējām pirms trijiem gadiem. Tālāk jau soli pa solim."

Debiju olimpiskajās spēlēs piedzīvos kalnu riteņbraucējs XCO krosā Mārtiņš Blūms, kurš vēl tikai svētdien – nedēļu pirms olimpiskā starta piedalījās Latvijas čempionātā. Tas kalpoja par lielisku treniņu, jo vajadzēja saprast kā jūtas pirms mēneša lauztais pirksts.

Intervija - Mārtiņš Blūms, kalnu riteņbraucējs (XCO krosā)

Jau nākamajā pirmdienā Graudiņa un Samoilova, kā arī Blūms aizvadīts savus startus.