Trīs Latvijas sportistiem šīs būs jau trešās Olimpiskās spēles

0.0
Līdz Parīzes OS vēl 8 dienas! Latvijas delegācijā būs 29 sportisti, trijiem no viņiem šīs būs jau 3. OS. Plašāk Matīss Timofejevs.

Latvija uz Parīzi dosies ar jaunu komandu. 13 no 29 atlētiem šīs būs pirmās Olimpiskās spēles. Tomēr 3 Latvijas sportistiem šīs būs jau 3. Olimpiskās spēles.

Tie ir riteņbraucējs Toms Skujiņš, šķēpmetēja Līna Mūze un tenisiste Aļona Ostapenko.

Skujiņš aizvada savu labāko sezonu karjerā. Šobrīd carnikavietis sesto reizi piedalās prestižajā Tour de France. Tas noslēgsies svētdien, bet olimpiskais starts Tomam 3. augustā.

Intervija - Toms Skujiņš, riteņbraucējs

Arī Aļona Ostapenko šīr ir laba sezona – šogad izcīnīti divi tituli, sasniegts Vimbldonas 1/4 fināls un rangā rīdziniece ir augstajā 11. vietā.

Aļona startējusi Rio un Tokijas spēlēs un praktiski neizlaiž nevienas Latvijas izlases sacensības.

Sporta karaliene Latvijas komandā būs pārstāvēta ar 8 vieglatlētiem. Bet tikai škēpmetējai Līnai Mūzei šīs būs 3. Olimpiskās spēles. Ja nebūtu savainojums pirms Rio, tad šīs būtu jau 4.

Intervija - Līna Mūze-Sirmā, šķēpmetēja

Šī savainojumu ziņā Mūzei-Sirmajai nav bijusi vienkārša sezona, bet Eiropas čempionātā Līna iekļuva finālā un tajā ieņēma 8. vietu.

Intervija - Līna Mūze-Sirmā, šķēpmetēja

Jau rīt Līna dosies uz Dimanta līgas sacensībām Londonā. Savukārt Olimpiskais starts Mūzei-Sirmajai, tāpat kā Anetei Sietiņai 7. augustā.