Latvijas regbija izlase pirms izšķirošā turnīra par iekļūšanu Eiropas Elites divīzijā

0.0
Latvijas izlase regbijā -7 šonedēļ spēlēs Budapeštā izšķirošajā sacīkšu otrajā posmā par tikšanu Eiropas Elites divīzijā. Jau iepriekš paveikts mazs brīnums – par to Andris Auziņš.

Latvijas Regbija septiņi izlase uzvarēja pirmo posmu Zagrebā un šobrīd mūsu komanda ir ļoti izdevīgās pozīcijās, lai izcīnītu vietu augstākajā divīzijā, kur iekļūs divas labākās komandas abu posmu kopvērtējumā. Latvijas izlases 13 spēlētāju sastāvā ir vairāki jaunie talanti, bet kodolu veido vīri, kuri dažādās Latvijas regbija izlasēs ir teju divdesmit gadus.

Intervija - Žans Baptists Bruzuljērs, Latvijas R7 izlases galvenais treneris

"Tāpēc pat 38 gadus vecie spēlētāji grib būt šeit. Viņi izbauda procesu, viņi ir viena ģimene, pat treniņos nāk kopā ar ģimenēm. Šī ir laimīgā zeme".

Velsiešu treneris Bruzuljērs pats vēl nesen bija Elites līmeņa regbists – spēlējis Velsas izlasē, kā arī Anglijas premjerlīgā. Viņa vectēvs ir latvietis, Latvijā Bruzuljērs piepildījis sapni, jo atradis un sadraudzējies ar saviem radiem Latvijā.

Intervija - Žans Baptists Bruzuljērs, Latvijas R7 izlases galvenais treneris

"Drīz es spēlēšu Latvijas izlasē. Tas allaž bijis mans sapnis. Jā, es esmu treneris, bet šie džeki ir mani draugi, gribu spēlēt kopā."

Latvijai Budapeštas turnīrā apakšgrupā jāspēlē pret Rumāniju, Monako un Ungāriju.