Lielas un mazas radības 4. Britu seriāls. 1. sērija (12+)

0.0

Ir 1940. gada pavasaris, un Skeldeilas namā visus gaida pārmaiņas. Džeimss un Helēna prāto, kad pienāks īstais brīdis ģimenes pieaugumam, nezinot, vai Džeimsu iesauks armijā vai ne. Tristana prombūtni sajūt visi, bet visskarbāk Zigfrīds, kurš cenšas uzturēt pieaugošo mājsaimniecību un braši turēties gaidāmo izaicinājumu priekšā. Uzplaukst Holas kundzes un Helēnas draudzība, abas lūkojas nākotnē. Un ierodas jauns veterinārijas students Ričards Kārmondijs, radot ķibeles mājā. 

1. sērija

Pienākušas 1940. gada Lieldienas. Bez Tristana Skeldeilas namā ir daudz darba. Situācija kara dēļ ir neskaidra, tāpēc Džeimss un Helēna sapņo par nākotni, cerot, ka Džeimsu neiesauks armijā. Džeimss nejauši sastopas ar kādu zēnu, Vezliju Binksu. Džeimsam rodas aizdomas, ka Vezlijs slikti izturas pret savu suni Djūku. Džeimss uzskata, ka viņam vispirms jādomā par dzīvnieku neatkarīgi no sekām. Bet Zigfrīds visiem krīt uz nerviem, jo pastāvīgi ir sliktā omā, tāpēc ka uz gavēņa laiku atteicies no pīpes. Pieredzējušais fermeris Klifords Sleivenss bieži sauc Zigfrīdu uz savu saimniecību, un Zigfrīds aptver, ka grūtos laikos visiem nepieciešams atbalsts. Kad Holas kundze izlemj spert sev svarīgu soli, Zigfrīds viņu atbalsta. 

All Creatures Great and Small 4. Lielbritānija, 2023.

Režisori: Endijs Hejs, Stjuarts Svāsands un Džordans Hogs. Galvenajās lomās: Semjuels Vests, Anna Meidelija, Nikolass Ralfs, Reičela Šentone u.c.