Biķerniekos aizvadīts Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta pirmais posms

Biķerniekos aizvadītas Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 1.posms. No astoņām ieskaites klasēm Latvijas autosportisti uzvarēja četrās. Tā Ladas jeb Žiguļu konkurencē, lai arī kvalifikācijā labākais bija Niks Mežiņš, finālā viņā palika tikai sestais, bet uzvara tika Andrim Krastiņam. Līdzīgi iecienītajā BMW RX 3000 klasē, lai arī kvalifikācijā  no trim braucieniem tikai vienā bija uzvarējis, finālā visiem pogas izgrieza Kristaps Kronbergs.

Intervija - Kristaps Kronbergs, BMW RX 3000 klases uzvarētājs

Supercar klasē sīvā cīņā ar Ivaru Joeli posmā labākais izrādījās Mārcis Martinovs, kuram uzvaru deva panākums tieši finālbraucienā. Bet Super 2000 grupā bez lieliem variantiem visos braucienos, ieskaitot finālu pārliecinoši pirmais finišēja Lenards Patriks Lepsis.

Intervija - Lenards Patriks Lepsis, Super 2000 klases uzvarētājs

Vēl Xtreme grupā, lai arī finālā vairāk bija latvieši, pirmais bija igaunis Teets Vare. Savukārt Yaris 1000 klasē uzvara posmā aizceļoja uz Lietuvu, ko izcīnīja Kemius Sulinskas. Šosezon Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionātā plānoti seši posmi, pēdējais no kuriem notiks atkal Biķerniekos septembra sākumā.