"TTT Rīga" basketbolistes ar graujošu uzvaru pieveic "RSU" un kļūst par Latvijas čempionēm

TTT Rīga basketbola komanda jau 23. reizi ieguvusi Latvijas čempionu titulu sievietēm. Otrajā finālspēlē pret RSU 87 – 37. Par otro un pēdējo spēli Normunds Melderis.

Otrās finālspēle lielu intrigu nesolīja, un jau pirmās minūtes to tikai apstiprināja. TTT Rīga basketbolistes aizsardzībā faktiski neļāva Stradiņu universitātes komandai kaut cik prātīgi uzmest pa grozu, un rezultāts strauji auga TTT labā. Pirmo ceturtdaļu viņas uzvarēja ar 25-4, bet puslaiku ar 52-16. Čempioņu rindās atkal spīdēja kapteine Ieva Pulvere, kas visā mačā guva 25 punktus.

Otrajā puslaikā TTT varenība nedaudz mazinājās uz rezervistu rēķina, bet RSU vienību tas, protams, neglāba. Skanot finālsirēnai, TTT Rīga komanda tik un tā pārliecinoša uzvara ar 50 punktu starpību 87-37, bet zelta sērijā triumfs ar 2-0.

Intervija - Ieva Pulvere, "TTT Rīga" kapteine

Jāatzīmē, ka TTT Rīga basketbolistes šosezon uzvarēja visās Latvijas un arī Baltijas līgas spēlēs. Sudraba medaļas tika RSU vienībai. Bet bronzas duelī Liepājas komanda ir 1-0 vadībā pret Daugavpils Universitāti.