Uz sapni ar mazo. Sapnis dejot Flamenko Seviljā

"Mēs, latvieši, nemaz neesam tik kūtri, kā par mums saka. Ja jūtam sevī temperamentu, tas jāattīsta!" Ievas un Oskara mīlestība ir dejas, un viņi dejo dzīvi jau kopš Kultūras akadēmijas laikiem, kur, starp citu, viņi arī pirmo reizi iepazinās ar spāņu deju flamenko.

Viens no kaislīgiem sapņiem ir izdejot flamenko deju tās dzimtenē Seviljā, kur mauru un Andalūzijas gars vēl joprojām ir dzīvs, pateicoties 100 gadu senam festivālam "Feria de Abril", kuram visi Spānijā gatavojas tikpat nopietni kā pie mums Latvijā Dziesmu un deju svētkiem. Šī ir krāsu un sajūtu eiforija, ko nemaz nav tik viegli ietērpt vārdos. Tas ir jāredz!

Ieva, Oskars un Leonards mācīsies flamenko Andalūzijas sirdī – Trianā. Ieva piemērīs ar roku darinātas, no flamenko atvasinātas kleitas festivālam, izraugoties vienu, ar ko doties piepildīt sapni. Arī Oskars izvēlēsies piemērotu uzvalku. Ģimene būs vienota ar spāņiem gan dejās, gan sarunās. Piedzīvos iespēju būt "Feria de Abril" spāņu gadatirgus festivāla privātajā sektorā, kas ir paredzēts tikai un vienīgi spāņiem. Mēģinās braukt ar spāņu vecāko taksometru, kas darbojas vēl šodien. Un izgaršos Spānijas krāsas un iespējas!