Latvijas handbola Virslīgas spēle MSĢ - HK "S&A"

Latvijas handbola Virslīgā šogad par titulu cīnās astoņas komandas, arī šogad turnīrā dominē deviņkārtējā čempione Dobeles Tenax ar uzvarām visās piecās spēlēs, bet pērnās sezonas finālistei Murjāņu sporta ģimnāzijai trīs uzvaras un viens zaudējums. Murjāņu komanda vēl aizvien spiesta spēlēt savā specifiskajā laukumā, kur spēlētājiem jāuzmanās no sadrusmes ar laukumā esošajiem jumta balstiem.

Mājinieki pret Skrīveru/Aizkraukles komandu jau no pirmajām minūtēm pierādīja, ka arī šogad jaunie sporta ģimnāzijas audzēkņi cierē vismaz uz finālu – pirmajās minūtēs dominēja pieaugušo valstsvienības ārējās pozīcijas spēlētājs Valdis Kalniņš, ļaujot murjāņiem jau puslaika vidū sasniegt desmit vārtu pārsvaru, kas treneriem ļāva spēles minūtes dot visiem spēlētājiem, Murjāņiem graujoša uzvara 49:21.

Intervija - Valdis Kalniņš, "MSĢ" labais ārējais spēlētājs

Latvijas handbola spēcīgākie klubi Dobele un ASK paralēli Latvijas čempionātam spēlē arī Baltijas līgā, turklāt Dobelei jau nākamajā nedēļas nogalē arī pirmā spēle Eiropas kausa kvalifikācijas otrajā kārtā, kur divu spēļu summā jācenšas uzvarēt Leotar no Bosnijas un Hercogovinas.