(Zīmju valodā). Kas notiek Latvijā?

Kas notiek ar Evikas Siliņas valdības tapšanu, amatu pārdali un sabiedrības interesēm?

"Jaunā Vienotība", Zaļo un Zemnieku savienība un "Progresīvie" ir vienojušies par amatu sadali topošajā valdībā, par kuras apstiprināšanu Saeima vēl šonedēļ varētu lemt ārkārtas sēdē. Gandrīz pabeigts darbs pie valdības deklarācijas, kurā ietvertas 39 apņemšanās, no kurām vien retajai noteikti konkrēti, izmērāmi izpildes rādītāji.

Šodien jaunās koalīcijas politiķi ar valdības deklarācijas projektu iepazīstina ietekmīgākos valdības sociālos un sadarbības partnerus. Savukārt pulksten 21.15 diskusija par jaunās valdības uzdevumiem un iecerēm notiks raidījumā "Kas notiek Latvijā?". Tajā līdztekus jauno valdību  veidojošo partiju politiķiem piedalīsies Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Egils Baldzēns, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidents Aigars Rostovskis, Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētāja vietnieks Andris Rāviņš, kā arī vairāk nekā 100 nevalstiskās organizācijas apvienojošās Latvijas Pilsoniskās alianses padomes priekšsēdētājs Georgs Rubenis.

JV diskusijā pārstāvēs Saeimas deputāte Inga Bērziņa, ZZS - Saeimas deputāts Armands Krauze, bet partiju "Progresīvie" – tās līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Andris Šuvajevs.