Latvijas čempionāts cīņas sportā

0.0

Saldū aizvadīts Latvijas čempionāts cīņas sportā. Tas nozīmē, ka vienlaicīgi medaļnieki tika noskaidroti sieviešu, brīvajā, kā arī grieķu-romiešu cīņā. Dāmām svara kategorijā līdz 62-iem kilogramiem finālā uz paklāja devās divas daugavpilietes - mūsu līdere Anastasija Grigorjeva un Katrīna Barča. Viss notika ļoti ātri un Grigorjeva guva pārliecinošu uzvaru.

Intervija - Anastasija Grigorjeva, Latvijas čempione -62 kg

Sievietēm vēl par čempionēm tika kronētas Ramina Mamedova, Elma Zeidlere un Alīna Antipova. Vīriešiem brīvajā cīņā svarā līdz 86 kilogramiem viens no Latvijas izlases dalībniekiem Ivars Samušonoks finālā sacentās pret Osmanu Dzaseževu no Jelgavas. Iegūstot 10 punktu pārsvaru, pie kārtējā čempionu titula tika Samušonoks.

Intervija - Ivars Samušonoks, Latvijas čempions -68 kgTikmēr brīvajā cīņā 10-to valsts čempiona titulu izcīnīja pašreizējais federācijas prezidents Armands Zvirbulis, kas svara kategorijā līdz 97 kilogramiem finālā tika galā ar Andreju Lipiņu. No grieķu-romiešu cīņām dramatiskākais bija svarā līdz 97 kilogramiem fināls, kur cīnījās daugavpilietis Mihails Čemis un liepājnieks Dāvis Naumčiks. Sīvā duelī ar 7-5 uzvarēja Čemis. Kopumā čempionātā jāatzīmē Daugavpils un Liepājas cīkstoņu sekmīgais starts, kas ieguva attiecīgi pa 5-iem un 3-im tituliem.