Telpu futbola komanda "Riga" preses konferencē prezentē sešas reizes pasaules labākā spēlētāja balvu saņēmušo Rikardinju

Jau ziņojām, ka Riga telpu futbola klubam pievienojies sešas reizes par labāko Pasaules telpu futbolistu atzītais portugālis Rikardinju. Šodien viņš tikās ar medijiem, lielmeistaru satika arī Matīss Timofejevs.

Rikardinju ir 3 ČL tituli, ar Portugāles izlasi viņš triumfējis Eriopas čempionātā un pirms diviem gadiem tepat blakus Kauņā izcīnīja pasaules kausa trofeju. Izlasē Rikardinju karjeru ir beidzis, bet pēdējos divus gadus viņš pavadīja Indonēzijas klubā. Tagad viņš oficiāli pievienojies Latvijas čempionvienībai Riga futsal club.

Intervija - Rikardinju, šeškārtējs labākais telpu futbolists pasaulē 

"Telpu futbols man ir devis ļoti daudz. Tagad ir laiks kaut ko dot atpakaļ telpu futbolam. Cenšos palīdzēt ar savu pieredzi. Šis ir labs projekts, lai es turpinātu spēlēt un palīdzētu jaunajiem spēlētājiem būt kvalitatīvākiem."

Intervija - Mārtiņš Petrovs, "Riga futsal club" vadītājs

Kluba budžets ir 400 tūkstoši eiro. Rīdzinieki piesaistījuši arī divus brazīļus un 2016. gadā Pasaules kausā uzvarējušo argentīnieti Konstantino Vaporaki. Rīdzinieki startēs UEFA telpu futbola čempionu līgas kvalifikācijas turnīra priekšsacīkšu kārtā. Pretiniekos Azerbaidžānas, Vācijas un Turcijas klubi.

Lai iekļūtu fināl četriniekā kopumā ir jāpārvar 3 kvalifikācijas kārtas.

Intervija - Mārtiņš Petrovs, "Riga futsal club" vadītājs

Intervija - Rikardinju, seškārtējs labākais telpu futbolists pasaulē 

"Kad ierados šeit, un pirmajā dienā redzēju darba apstākļus, sapratu, ka varam paveikt ko labu. Ar savu pieredzi centīšos palīdzēt komandai! Ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā, jo, ja esi disciplinēts, vari būt daudz labāks spēlētājs."

Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrs Salaspilī norisināsies no 23. līdz 26. augustam.