Latvijas hokeja Virslīgā "Zemgale/LLU" pēc lēna ieskrējiena ar 6:3 pieveic HS "Rīga"

Šodien Latvijas hokeja Virslīgas vienīgajā spēlē HK "Zemgale/LLU" uzņēma HS "Rīga". Par spēles gaitu no Jelgavas ledus halles ziņo kolēģis Andris Auziņš.

HK «Zemgale/LLU» un HS «Rīga» šai vajadzēja būt otrai spēle divās dienās, tiesa Zemgales vakardienas spēle pret Kauņu ledus tīrāmās mašīnas defekta dēļ nemaz nenotika. Šodien tā bija saremontēta un hokejs Jelgavā varēja notikt.

Līdz pirmajiem vārtiem līdzjutējiem bija jāgaida otrā perioda sākums, kad zibenīgi Latvijas čempione guva trīs vārtus pēc kārtas – divi no tiem Ričarda Fomina kontā. Rīdzinieki gan vienus vārtus vairākumā atspēlēja, bet vienādos sastāvos vēl aizvien dominēja mājnieki. Beigās ļoti rezultatīvā spēlē 6:3 uzvara Zemgalei – burvīgas emocijas Ričardam Fominam – tieši viņš guva sestos vārtus un laukumā pateicoties hattrick jeb trim vārtiem spēlē lidoja arī cepures.

Intervija - Ričards Rihards Fomins, HK “Zemgale/LLU” uzbrucējs

Šī bija HS «Rīga» pēdējā pamatturīra spēle sezonā, izslēgšanas spēlēs nākamnedēļ viņiem būs jāspēlē pret HK “Prizma”, bet HK «Zemgale/LLU» nogalē līderu cīņā spēle pret HK “Mogo/LSPA”. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā jelgvaniekiem būs jāspēlē pret vienu no Lietvuas komandām.