"VEF Rīga" ar 93:60 sagrauj Tallinas "Kalev/Audentes"

Latvijas - Igaunijas basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šovakar devās pēc astotās uzvaras pēc kārtas, "Rimi" Olimpiskajā centrā tiekoties ar Tallinas "Kalev/Audentes". No basketbola halles ziņo kolēģis Andris Auziņš.

Latvijas čempione «VEF Rīga» šim Tallinas “Kalev” klubam vēl nekad nav zaudējusi, bet pēdējo trīs gadu laikā ik pa laikam uzvaras nākušas grūti. Arī šodien «VEF Rīga» ļoti blāvs sākums 0 pret septiņi, pirmos punktus rīdzinieki guva vien ceturtajā minūtē. Turpinājumā «VEF Rīga» dominēja cīņā zem groziem un puslaikā +12, uzreiz pēc atpūtas «VEF Rīga» pateicoties trejačiem vienā acumirklī pārsniedza 20 punktu pārsvaru un spēles uzvarētājs bija skaidrs 93:60 uzvara «VEF Rīga», bet vēl iespaidīgāk izskatījās atlēkušo bumbu statistika – 45:26. 

Intervija - Anrijs Miška, “VEF Rīga” uzbrucējs

Uzvara «VEF Rīga» ļauj saglabāt otro vietu apvienotajā līgā – «VEF Rīga» un Nikolaja Mazura trenētajai “Tartu” vienāda bilance – 11 uzvaras un trīs zaudējumi. Līdere ir ukraiņu “Promotej” komanda. Šodien un rīt vairākās Latvijas pilsētās arī vairākas Latvijas kausa izcīņas spēles, bet Latvijas čempione «VEF Rīga» šajā turnīrā gan iesaistīsies vien no pusfināliem.