Graudiņa/Kravčenoka revanšējas vācietēm, Eiropas čempionātā pludmales volejbolā spēlēs pusfinālā

Eiropas čempionāta finālā iekļuvušas pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kuras pusfinālā ar 21:13 un 21:19 pieveica Nīderlandes duetu Katju Stamu un Raisu Šonu. Pirms tam ceturtdaļfinālā Latvijas volejbolistes pieveica līdz šim neparocīgās pretinieces vācietes Karu Borgeri un Jūliju Zudi un par šo spēli stāsta mūsu korespondents Minhenē Andris Auziņš.

Cīņā par pusfinālu Latvijas labākais dāmu duets Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa pret pēdējā pasaules tūres finālposma uzvarētājām Borgeri un Zūdi aizvadīja kvalitatīvu spēli – pirmajā setā tikai vienreiz mūsējās nonāca iedzinējos, bet pieprasītais pārtraukums nāca par labu 21:18. 

Otrajā setā vācietēm daudz kļūdu servēs – bet tāpat rezultāts te mūsējām, te mājiniecēm par labu. Uzvaras atslēga 19. punkta izspēlē, kur iekļāvās visi pludmales volejbola elementi un 19:17. Atlikušajās izspēlēs Kravčenoka/Graudiņa nospēlēja aukstasinīgi un 21:18 un vieta pusfinālā garantēta.

Intervija - Tīna Graudiņa, Latvijas pludmales volejboliste

Intervija - Anastasija Kravčenoka, Latvijas pludmales volejboliste

Pusfinālā Latvijas pretinieces būs uzlēcošās zvaigznes no Nīderlandes Šōna un Stama, kurām mūsu dāmas piekāpās pērnā gada Eiropas čempionāta pusfinālā.

Pusfināls Kravčenokai/Graudiņai jau rītdien pēcpusdienā – protams, atkal centrālajā kortā!