Latvijas čempionāts regbijā "Livonia" - "Miesnieki/Ķekava"

Otrajā šīs sezonas Latvijas regbija klasikā Livonija savā laukumā pret Miesniekiem nespēja laukumā sūtīt visus savus spēcīgākos ovālās bumbas meistarus. Tas bija jūtams arī laukumā čempioni Livoniju Miesnieki skoloja diezgan pārliecinoši – pirmajā puslaikā Miesniekiem gan tikai divi piezemējumi, bet lielu pārsvaru deva Jura Iesalnieka izcilie soda sitieni – puslaikā 20:7 Miesniekiem par labu.

Otrais puslaiks pilnībā mainīja cīņas gaitu – Miesnieki spēlēja pragmatiski, nosvērti bieži izmantojot Iesalnieka soda sitienus, pēdējās piecās minūtēs Livonija gāja uz priekšu, cik vien jaudas veicot divus ātrus piezemējumus – bet laika bija par maz un Miesnieki droši nosargāja savu otro uzvaru pār Livoniju šosezon, šoreiz 33:20. Iesalnieks realizēja piecus no sešiem sitieniem spēlē un tika atzīts par labāko spēlētaju komandā.

Intervija - Juris Iesalnieks, RK “Miesnieki/Ķekava” regbists

Intervija - Gundars Grieķis, RK “Livonija/Garkalne” regbists

Uzvara Miesniekiem teju vai nodrošina pirmo vietu Latvijas čempionātā, kas klubam jau varētu būt 14. tituls. Latvijas čempionātā abi regbija flagmaņi vairs netiksies, bet Baltijas TOP līgā komandas gan atkal tiksies aci pret aci.