FK "RFS" nenosargā pārsvaru un pēcspēles sitienu sērijā izstājas no ČL kvalifikācijas

Latvijas čempionvienība RFS Čempionu līgas spēli būt vai nebūt otrajā kvalifikācijas kārtā iesāka ļoti apņēmīgi, HJK teju iespiesti savā laukuma pusē un rīdziniekiem vairāki momenti. Piepildītajā Slokas stadionā lielākais sašutums pēc HJK diezgan acīmredzamas spēles ar roku – bet 11m soda sitiena vietā RFS saņēma divus brīdinājumus.

Otrais puslaiks sākās ar pamatīgu ovāciju vilni – brazīlietis Emersons ielauzās soda laukumā, bet soma atsisto bumbu vārtos iebakstīja Artūrs Zjuzins – RFS bija atpakaļ zirgā, jo pēc mirkļa teicami nospēlēja iepriekšējās spēles viens no grēkāžiem Stefans Paničs un jau 2:0, kas vietu nākamajā kārtā dod jau RFS. Diemžēl – bet tas pats Paničs, kurš tikko priecājās – mirkli vēlāk pārkāpa noteikumus un somi ar tiešo brīvsitienu pārsteidza Pāvelu Šteinboru – ieliekot kāju durvīs RFS ceļam uz otro Čempionu līgas kārtu un jāspēlē pagarinājums. Tajā Elvis Stuglis teju ievilka RFS nākamajā kārtā, bet mazliet pietrūka.

11m sitienu sērijā pirmie sāka rīdzinieki – viss gāja kā smērēts līdz trešajai sērijai, kad bumbu pāri vārtiem pārsita Paničs. Somi visas pārējās iespējas izmantoja nevainojami un RFS smaga vilšanās – zaudējums pēcspēles sitienos.

Intervija - Vitālijs Jagodinskis, FK «RFS» aizsargs

RFS Eirokausu sezonu turpinās Konferenču līgas trešajā kārtā!