LBL ceturtdaļfināls. BK "Ogre" 82:65 BK "Liepāja"

Ceturtdaļfināla sērijas pirmo spēli abas komandas iesāka ar augstu metienu precizitāti un labu aizsardzību. Pirmajā ceturtdaļā notika vairākas vadības maiņas – iesākumā neviena komanda neieguva pārsvaru, kas būtu vismaz divu uzbrukumu tiesā. Pirmās ceturtdaļas izskaņā Ogrei izdevās iekrāt deviņu punktu pārsvaru. Otrās desmit minūtes mājinieki iesāka ar uzņemto ritmu. Ogres basketbolisti arīdzan ātri sasniedza piezīmju normu. Tas iedrošināja Liepājas uzbrukumu, kam izdevās sadeldēt Ogres pārsvaru vairs tikai līdz mīnus četri. Tomēr pirmā puslaika izskaņā Rihards Zēbergs un Rinalds Sirsniņš ļāva mājiniekiem atpūtā doties ar 14 punktu pārsvaru.

Otro puslaiku abas komandas iesāka ar zemu metienu realizācija. Šāds scenārijs bija izdevīgāks mājiniekiem, kuriem tas ļāva pakāpeniski tomēr pieaudzēt savu pārsvaru. Ogres kļūdu skaits un piezīmju norma neļāva spēli pabeigt ar vēl graujošāku rezultātu – tomēr beigās pārliecinošs panākums ar 82:65.

Intervija - Rihards Zēbergs, BK “Ogre” aizsargs

Līdz ar to, Ogre izvirzījusies vadībā ceturtdaļfināla sērijā ar 1:0. Nākamā spēle jau sestdien, Liepājā. Pusfinālā iekļūs komanda, kura izcīnīs trīs uzvaras.