Virtuve bez kāposta. INTRO

“Virtuve bez kāposta” ir ne vien izklaidējošs, bet arī izglītojošs šovs, kurā kopā ar raidījuma veidotāju un vadītāju, kulinārijas entuziasti Nansiju Garkalni, piedalās Latvijā populāri repa un hiphopa kultūras pārstāvji. Raidījumā varēs gan uzjautrināties par populāro mūziķu un Nansijas pildītajiem atjautības un veiklības uzdevumiem, gan labāk iepazīt Latvijas hiphopa mūziķu personības. 

Šovā ēst gatavošanas procesu papildinās interesanti un noderīgi fakti par produktiem un uzturvielām. Pirmajā sezonā pie Nansijas viesosies Prusax, Patrisha, I Mean Love, Viesītis BHS, Nils Jansons, rolands če, Ūga un Ozols.

Ideja par raidījumu “Virtuve bez kāposta” radās pavisam nejauši, kad Nansija sāka veidot jautrus gatavošanas video un publicēt tos savā “Instagram” kontā. Video gūstot popularitāti, kā arī saņemot vairākus paziņu jautājumus par gatavošanas procesu, tapa pirmie “Virtuve bez kāposta” raidījumi.

Raidījuma “Virtuve bez Kāposta” veidotāji galvenokārt ir paši jaunieši – vadītāja un scenārija autore Nansija Garkalne, režija – Niklāvs Vētra, scenārija konsultanti – Anete Petrovska, Niklāvs Vētra, operatori – Mārtiņs Taukačs, Emīls Smiļģis, Mārtiņš Goldbergs. Raidījuma oriģināldziesmas autors – rolands če. Uztura konsultante – Ksenija Andrijanova.