"Nāc līdzās Ziemassvētkos". Labdarības koncerts

Skaistais ikgadējais labdarības koncerts “Nāc līdzās Ziemassvētkos!” šogad notiek ieilgušās Covid-19 pandēmijas apstākļos. Piedevām šis ir dzimšanas dienas gads Integratīvajam mākslas festivālam “Nāc līdzās!”, kurš aizsākās ar labdarības akciju Sv. Valentīna dienā pirms 25 gadiem. Un tieši no festivāla gadu gaitā izaudzis gaišu emociju pārpilnais Ziemassvētku koncerts, kuru no dažādu baznīcu, koncertzāļu un teātru skatuvēm jau 15 gadus filmē un pārraida Latvijas Televīzija. 

Šogad koncerts notiek Rīgā “Hanzas perona” koncertzālē, “zaļajā režīmā” un ar skatītāju piedalīšanos. Uz skatuves kāps talantīgie bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, “Nāc līdzās!” festivāla laureāti, lai kopā ar “labās sirds māksliniekiem” gan skatītājiem zālē, gan pie televizoru ekrāniem sniegtu jubilejas svētku koncertu. Pagājušajos gados pašas iemīļotākās dziesmas kopā ar bērniem izdziedās tādi populāri un tautā iemīļoti skatuves mākslinieki un mūziķi kā Ilona Bagele, Evita Zālīte-Grosa, Marlēna Keine, Goran Gora, Aija Andrejeva, Ivo Fomins, Rūta Dūduma, Atis Zviedris un Juris Vizbulis, kā arī grupu “Framest” un “The Sound Poets” dalībnieki.

Koncertā iegūtos līdzekļus fonds “Nāc līdzās!” izmantos bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām talantu tālākai attīstībai un popularizēšanai.