Jauniešu dziesmu un deju spēle - Lai top svētki! 6. spēle

Klāt pēdējais – sestais – LTV jauniešu dziesmu un deju spēles “Lai top svētki!” raidījums, kurā kopā ar Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju norišu deju virsvadītājiem, virsdiriģentiem un īpašajiem viesiem noskaidrosim – kurš tad ir Latvijas zinošākais novads! 

Šie svētki ieviesuši korekcijas arī svētku virsdiriģentu un virsvadītāju darbā, noārdīts vairāku gadu milzīgais darbs, tāpēc dāvāsim viņiem lielāko dziedātāju un dejotāju pulku viņu mūžā – LTV skatītāju kopkori! Viņi to ir pelnījuši! Uzziniet, kādus novadus spēlē pārstāvēs mūsu īpašie viesi! 

Zemgales komandā sacentīsies Arvīds Platpers, Reinis Rešetins, Iveta Pētersone-Lazdāne un Māra Upmane-Holšteine; Latgales komandas godu pārstāvēs Ilmārs Dreļs, Edgars Vītols, Jevgeņijs Ustinskovs un Ieva Florence-Vīksne; Vidzemes komandā žilbinās Aira Birziņa, Gints Ceplenieks, Olga Freiberga un Mārtiņš Egliens. Arī šajā raidījumā būs jautrie Latvijas novadu kolektīvu jautājumi, muzikālas mīklas un diasporu kolektīvu jautājumi dalībniekiem Māras Slejas un Daiņa Grūbes vadībā. Muzikālais noformējums Katrīnas Dimantas orķestra izpildījumā.