Līdz šim spiegus ķert traucējuši robi likumos

Jau piekto gadu Latvijas Televīzija un Latvijas Bērnu fonds rīkoja labdarības akciju – koncertu „Nepaej garām«, kurā ikvienu aicināja atbalstīt vardarbībā cietušus bērnus. Latvijas Televīzija pateicas ikvienam zvanītājam, kurš nepalika vienaldzīgs, kā arī koncerta māksliniekiem, kuri piedalījās labu darbu veikšanā. Pagājušajā sestdienā, 14. decembrī, koncerta „Nepaej garām!» laikā tika saņemti teju 38 000 ziedojumu zvanu.

Latvijas Televīzija un Latvijas Bērnu fonds pateicas visiem, kas ziedoja un atbalstīja bērnus, kā arī visiem māksliniekiem par atbalstu akcijai «Nepaej garām», piedaloties skaistajā koncertā, kas bija vērojams LTV1 tiešraidē. Zvanot uz ziedojumu tālruni 90006484, joprojām ir iespējams atbalstīt no fiziskas, seksuālas vai emocionālas vardarbības cietušus bērnus. Akcijas organizētāji aicina cilvēkus būt iejūtīgiem un palīdzēt, jo problēma nebeidzas ar labdarības akcijas - koncerta pēdējiem akordiem; dzīve pierāda, ka neiecietība, vienaldzība un vardarbība ir līdzās.

Latvijas Bērnu fonda mājas lapā atrodams  fonda konts, uz kuru var pārskaitīt naudas summu, kas nonāks  septiņiem krīzes centriem, kuri rehabilitē cietušos bērnus un jauniešus, bet vasarā notiks speciāla nometne. Zvanot uz ziedojuma tālruni, ir iespēja ziedot vienu latu, kas palīdzēs kādam bērnam atgūt stabilitāti un ticību dzīvei!