Pārbaudes spēle hokejā. Latvija U18 - Latvija

Latvijas U-18 izlase gatavojoties PČ elites grupā aizvadījusi noslēdzošo pārbaudes spēli pirms došanās uz ASV. Tajā viņiem pretī stājās Latvijas izlases otrais sastāvs. Plašāk stāsta Matīss Timofejevs.

Oļega Sorokina trenētā U-18 izlase kopā pulcējās 22. martā. Kandidātu pulkā bija vairāk kā 30 hokejistu. Lielākā daļa junioru izlases hokejistu pārstāv HS Rīgā komandu. Vien 5 spēlētāji pārstāv ārzemju komandas.

Šodien pretī U-18 izlasei stājās Latvijas izlases kandidātu otrais sastāvs - pirmajā maiņā aizsardzībā spēlēja Gunārs Skvorcovs un Roberts Mamčics, bet uzbrukuma trio veidoja Krastenbergs, Jeļisejevs un Fjodorovs.

Pirmajā periodā U-18 izlases labā vārtus guva Dans Ločmelis, kurš panāca 1-1. Turpinājumā gan dominēja pieaugušo izlase, kas guva 4 vārtus pēc kārtas un uzvarēja ar 5-1. Divi vārtu guvumi Gustavam Milleram, pa vienam Renāram Krastenbergam, Denisam Fjodorovam un Rihardam Marenim.

Intervija - Raimonds Vilkoits, Latvijas hokeja valstsvienības treneris

U-18 izlase jau šobrīd dzīvo un trenējas tā sauktajā burbulī un intervijas sniegt nevarēja. Jau pirmdien junioru izlase dosies uz ASV, kur 26.aprīlī sāksies PČ elites grupā.

Savukārt pieaugušo izlasei nākamnedēļ izbraukumā divas pārbaudes spēles ar Slovākiju.