Tuvojas "Lai top!" košākais un emocionālākais noslēguma raidījums

Pozitīvo emociju raidījums „Lai top!” kļuvis par iemīļotu svētdienas vakara pārraidi daudziem tūkstošiem Latvijas skatītāju. Aicinām novērtēt un atbalstīt dalībnieku sniegumu arī noslēguma raidījumā šosvētdien, 2. jūnijā, pulksten 21.35.


Pēdējā Dziesmu un deju svētku ieskaņas raidījumā „Lai top!” skatītājus priecēs Latgales patriots, dziedātājs Andris Baltacis un Baltinavas teātris, kas uz Rīgu atvedīs slavenās izrādes «Latgola. lv » fragmentus, grupas «Musiqq » solists Emīls Balcers un deju ansamblis «Pērle », politologs Ivars Ījabs un Latvijas Universitātes pūtēju orķestris, kā arī uzņēmēja un pedagoģe Laine Ligere - Stengrēvica ar folkloras kopu «Kokle». Īpašajā vakara pārsteigumā savu priekšnesumu piedāvās viena no Dziesmu un deju svētku nozīmīgākajām personībām, Nacionālā kultūras centra vadītāja Dace Melbārde, uzstājoties kopā ar Ikšķiles jauniešu kori "Soare”.


Ekspertu lomās iejutīsies enerģiskais virsdiriģents Arvīds Platpers, horeogrāfe un daudzu dejotāju skolotāja Olga Freiberga un mūziķis Raimonds Tiguls.


Kā ierasts, aicinām skatītājus balsot, nosakot sirsnīgāko priekšnesumu, kā arī atbalstīt kolektīvus un raidījuma ideju klātienē Latvijas Televīzijas studijā Zaķusalā.


Pozitīvo emociju raidījuma „Lai top!” mērķis nav sāncensība un salīdzināšana, bet gan kopības sajūta un svētku noskaņa, parādot tautas mākslas daudzveidību visā Latvijā! Tāpēc šovā uzvarētāji ir visi dalībnieki – gan tie, kuri svētkiem gatavojas pirmoreiz, gan tie, kas savā ikdienā uzņem jaunus entuziastus un, protams, ikviens televīzijas skatītājs īpašajos svētdienu vakaros.