Intervija ar Reini Sējānu un Jāni Šipkēvicu

Esam priecīgi ziņot, ka «Instrumenti» sniegs līdz šim vērienīgāko koncertu grupas pastāvēšanas vēsturē, kas 31. augustā notiks Daugavas stadionā.

Līdz ar koncertu, «Instrumenti» piedāvā arī video klipu dziesmai «Aukstākā līmeņa mīlestība», kas ir pirmais singls no pavasarī gaidāmā albuma «Cilvēks».

Pavasarī gaidāmais, nu jau piektais, grupas studijas albums «Cilvēks» būs kā stāsta turpinājums «Instrumenti» ierakstam «Atkala». Jaunā albuma ietvaros, «Instrumenti» gatavo vairākas interesantas muzikālas sadarbības, kas tiks atklātas vien līdz ar albuma izdošanu.

Reinis Sējāns komentē: “Doma par tik vērienīgu šovu mūs urda jau kopš pagājušā gada sākuma, kad vēl gatavojāmies Siguldas koncertiem, jo jau toreiz zinājām, ka «Atkala» ir tikai pirmais cēliens «Instrumenti» stāstā. Otrais cēliens - albums «Cilvēks» ar savu enerģijas blīvumu burtiski pieprasa vēl lielāku plašumu, lai jaudai būtu, kur ieskrieties. Šis noteikti ir lielākais izaicinājums grupas «Instrumenti» vēsturē, bet mēs tam jūtamies gatavāki kā jebkad.”