"Augšā tiku, bet lejā?"

Stāsts par to, ka LTV operators Pēteris, kas Dziesmusvētku noslēguma koncertu fiksē, atrodoties 20m virs zemes, tiek aizmirsts pacēlāja strēles galā.

Gatavojoties šovasar vērienīgi atspoguļot Dziesmu un deju svētku norisi, mēs aicinām ikvienu līdzdarboties šī notikuma vēstures tapšanā, iesaistoties akcijā «Mans Dziesmusvētku stāsts».

Līdz pat XXV Vispārējo latviešu dziesmu un XV Deju svētkiem, gaidīsim emocionālas, aizkustinošas atmiņas vai jautrus kuriozus, kas saistīti ar pieredzi Dziesmu un deju svētkos.

Dziesmu un deju svētki kā viens no Latvijas kultūras stūrakmeņiem kļuvis par tautas simbolu un ik reizi vieno tūkstošiem dalībnieku un skatītāju, taču daudziem ir arī savs personīgais Dziesmusvētku stāsts - satraukums pirms uzstāšanās, negaidītas tikšanās, kopā izdziedātās un izdejotās naktis vai saviļņojums skatītāju rindās. Dalīties ar savu stāstu aicināts ikviens - dziedātājs vai dejotājs, skatītājs, pavārs vai šoferītis, kurš citiem vēlas pastāstīt par neaizmirstamām atmiņām un emocijām.

Savus Dziesmu un deju svētku piedzīvojumus un iespaidus varat izklāstīt rakstiski, sūtot LTV vēstuli pa pastu - Rīga, Zaķusalas krastmala 3, LV-1509.

Stāstus, fotogrāfijas vai saites uz nofilmētu video var sūtīt arī uz e-pastu «[email protected]».