Delna: Amatpersonu pārkāpumu publiskošana ir šīs Saeimas plusiņš

0.0

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un Valsts ieņēmumu dienesta mājas lapās no šodienas publicējami amatpersonu uzvārdi, kuru darbībā konstatēti likuma «Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā» pārkāpumi. Sabiedrības par atklātību “Delna” pārstāve Līga Stafecka šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Labrīt, Latvija” uzsvēra, ka tas ļaus uzzināt arī par amatpersonām, kuras pārkāpušas likumu, bet nav parādījušās lielajos skandālos. Stafecka uzskata, ka tas ir 11. Saeimas nopelns pretkorupcijas jomā, jo atvieglos žurnālistu darbu un vēlētājiem ļaus vairāk uzzināt par deputātu kandidātu iepriekšējo darbību.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un Valsts ieņēmumu dienesta mājas lapās no šodienas publicējami amatpersonu uzvārdi, kuru darbībā konstatēti likuma «Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā» pārkāpumi.

Sabiedrības par atklātību “Delna” pārstāve Līga Stafecka šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā “Labrīt, Latvija” uzsvēra, ka tas ļaus uzzināt arī par amatpersonām, kuras pārkāpušas likumu, bet nav parādījušās lielajos skandālos. Stafecka uzskata, ka tas ir 11. Saeimas nopelns pretkorupcijas jomā, jo atvieglos žurnālistu darbu un vēlētājiem ļaus vairāk uzzināt par deputātu kandidātu iepriekšējo darbību.