Sajūti Latgali: «Meklējot Latgales garšu»

Raidījums par radošu pieeju lauksaimniecībā. Krustpilī apņēmīgs jaunietis audzē ķiplokus un patērētājiem piedāvā ķiploku ziedu pastas. Valentīna audzē skābenes un garšaugus, kurus var iegādāties Rēzeknē, tiešās pirkšanas pulciņā. Raidījuma varone Aija, kas ikdienā strādā probācijas dienestā, savu brīvo laiku pavada laukos.

Viņa dalās ar savu recepti, kā pagatavot Latgales pesto. Raidījums veidots kā iedvesmojošs stāsts, lai sabiedrību mudinātu pievērsties radošai saimniekošanai laukos, uzsverot, ka nav nepieciešamas milzīgas investīcijas, bet katrs var atrast sev tīkamu nodarbi, hobija līmenī, kas var izaugt par peļņu nesošu uzņēmumu. 

Komentāri

Kategorijas