Labu apetīti! Vijolvirtuozs Stefans Grapelli piedāvā karstās desiņas (1966)

Lielai daļai mūsu klausītāju noteikti neiztrūkstoša Līgo svētku sastāvdaļa bija dažādas uz uguns gatavojamas gaļīgas un veģetāras, treknas un sulīgi marinētas ēdamlietas, bet tiem, kas pavisam slinki un mazāk par veselību domājoši, droši vien kalni ar daudzkrāsainām desiņām, kuras, uz restēm uzmestas vai iesma uzdurtas, jau pēc dažām minūtēm sola spīdīgu, čurkstošu un vilinoši smaržojošu rezultātu. Lai nu ieturētu diētu, trešdienas rītā – tikai un vienīgi muzikālas desas. Virtuozais vijolnieks Stefans Grapelli kopā ar domubiedriem 1966. gadā ieskaņotajā kompozīcijā "Karstās desiņas”.