Pirmais darbs, Anglijas karaliene, Restorānu atvēršana | Edgars Grišulis
Podkāsta “Jauni un bagāti” jaunākajā epizodē iepazināmies ar Edgaru Grišuli, kurš ir dzērienu eksperts un līdzīpašnieks tādiem bāriem un restorāniem kā “Gimlet Nordic”, “Zefīrs”, “Flauta” un “Kase”. Edgars ir viens no tiem cilvēkiem, kurš desmit gadu laikā izauga līdz vadītāja amatam vienā no pasaules prestižākajiem bāriem un savā dzīves laikā ir apkalpojis pasaules līmeņa slavenības un G8 valstu līderus. Uzņēmēja un dzērienu eksperta Edgara karjera iesākās Lielbritānijā, kur viņš ne tikai iekļuva neveiklās situācijas ar Anglijas karalieni, uzzināja dažādu valstu prezidentu mīļākos dzērienus, bet paralēli arī cītīgi mācījās angļu valodu.