Uz šķīvja – kukaiņi!

"Pasaki man, ko tu ēd, un es pateikšu, kas tu esi!" Tā rakstījis Brijā-Savarēns savā darbā "Garšas fizioloģija". Var teikt, ka dizaineriem piemīt izsmalcināta garšas izjūta attiecībā pret detaļām. Šoreiz pievēršamies kādam izplatītam garšas avotam – pārtikai, tās niansēm un iespējām. Kā ierasts, aplūkojam to dizaina kontekstā. Meklējam jaunas alternatīvas pārtikas nozarē un spriežam, kā tās var palīdzēt risināt ekoloģiskas problēmas. Noskaidrojam, kas ir jaunā pārtika un kādi maz iepazīti produkti tajā ietilpst. Lai izprastu šos un citus jautājumus, studijā viesojas pārtikas pētniece un zinātniece Ilga Gedrovica.