Dabas pētniekus satrauc susuru populācijas samazināšanās Latvijā

Miega peles jeb susuri ir vieni no lielākajiem gulētājiem Latvijas zīdītāju vidū. Tie aizmieg jau septembrī, oktobrī un mostās tikai siltā pavasarī. Dabas pētniekus satrauc susuru populācijas samazināšanās. Kādi tam ir iemesli un kāds ir šo mazo grauzēju dzīvesveids?
Komentāri

Kategorijas