V.I.P. Jauniešu klubs "13. pirmdiena". Pirmais pusfināls

Visi erudīcijas fani zina, ko viņiem nozīmē pirmdiena – tā ir nepilna stunda kopā ar veiksmi, intuīciju un prātu, bet kopš šīs pirmdienas visi uzzinās, kas ir "13. pirmdiena". Tas ir jauniešu klubs no Jēkabpils, kurš pieteicis savu dalību erudīcijas projektā "V.I.P.". Pirmajā pusfinālā pie Uģa Joksta – "13. pirmdienas" komandas ar kapteiņiem Dmitriju Perminovu un Jāni Utinānu.

Dmitrijs Perminovs – komandas kapteinis, jauniešu kluba "13. pirmdiena" vecbiedrs. Molekulārais biologs, ģenētiķis. Patīk izprast dabas noslēpumus. Brīvajā laikā spēlē datorspēles, pavada laiku pie dabas. Patīk skatīties anime.

Undīne Marija Voino – jauniešu kluba "13. pirmdiena" dalībniece, ļoti aktīva jauniete. Interesējas par politiku un kultūru. Ikdienā piedalās debatēs, organizē pasākumus un ir gatava visiem izaicinājumiem.

Krista Ūbele – jauniešu kluba vecbiedreFinanšu speciāliste un arī Rīgas Tehniskās Universitātes studente, studē uzņēmējdarbību un vadību. Brīvajā laikā bauda Latvijas dabu un pavada laiku kopā ar ģimeni. Seko līdzi politikas notikumiem un nodarbojas ar labdarību.

Jānis Utināns – komandas kapteinis, jauniešu kluba "13. pirmdiena" vecbiedrs. Mājražotājs – cep maizi ar malku kurinātās krāsnīs, maize tiek raudzēta koka abrās, izmantojot dabīgo ieraugu, un tiek cepta uz kļavu lapām. Latvijas patriots, mazais uzņēmējs, divu mazu razbainieku tētis.

Rihards Ražinskis – jauniešu kluba vecbiedrs. Internetā zināms arī kā SnipeRichie. Brīvo laiku patīk pavadīt, straumējot videospēles, skatoties filmas un seriālus par karu, trenējoties brazīļu džiu-džitsu, kas tiek saukts arī par cīņas šahu. Ikdienā meklē labākos risinājumus saules paneļu uzstādīšanai privātmājām.

Salvis Skurjats – jauniešu kluba vecbiedrs. Pēc izglītības un sirdī – inženieris. Patīk doties garākos pārgājienos, piedzīvojumos dabā. Draugu vidū ir latviešu valodas kultūras un gramatikas turētājs. Racionāls – patīk iedziļināties detaļās, datu analītikā.