V.I.P. Fināls

0.0

"V.I.P." formātā nekas nav mainījies, katra trešā pirmdiena nāk ar finālspēli, kurā par veiksmīgi atbildētiem jautājumiem viena no komandām tiek pie gaidīta budžeta papildinājuma, kas nopelnīts, liekot lietā veiksmi, intuīciju un prātu. Finālā spēlē Edgara Haritonova komanda un Annijas Leimanes komanda.

Edgars Haritonovs – komandas kapteinis un dzinējs. Ikdienā statistikas analītiķis. Edgars nekautrējas likt visam un visiem godīgu vērtējumu. Draugu vidū ieviesis kaislību pret Eirovīziju. Zina, kā izvārīt nevainojamu zupu un saulgriežos sapildīt kupātus. Pēdējos gados atklājis sevi dīdžeja arodā.

Valters Novožilovs – kapteiņa klasesbiedrs, reiz arī kolēģis, šobrīd pašnodarbināts. Valters prot priecāties par retu monētu un latviešu porcelāna mantojumu. Mīl apceļot Latvijas nostūrus un mazpilsētas, meklējot un atrodot tajās vērtīgo. Lepojas ar savām saknēm Latgalē.     

Arnolds Barinskis – kapteiņa klasesbiedrs un kolēģis, ikdienā biroja administrators. Lepns tēvs varenai trīsgadniecei. Augstu novērtē pašatdevi citos, cenšas to kopt arī sevī. Svētkus uztver nopietni. Neprot paiet garām kafejnīcai. 

Annija Leimane – komandas kapteine. Profesionāli nodarbojas ar interjeru projektēšanu, attīsta savu uzņēmumu, raksta izzinošu blogu par restorānu kultūru un izsmalcinātām ēdiena baudīšanas iespējām Latvijā. Hobijos ir aktīvas sportiskas nodarbes, gleznošana, ceļošana, kultūras pasākumi. 

Alīna Krauze – kapteines draudzene. Nodarbojas ar grafikas un interjera dizainu. Patīk nūjošana, tējas ceremonijas piekopšana, lasīšana, mācās spāņu valodu. Restorānu blogere.

Valdis Justs – kapteines draugs un bijušais darba kolēģis. Pēc izglītības vēsturnieks. Valdis ir strādājis dažādus darbus – bijis Rīgas Valsts tehnikuma sabiedrisko priekšmetu skolotājs, arī veikala vadītājs. Šobrīd ir eksperts jautājumos, kas saistīti ar palīdzību ukraiņiem. Saista māksla, dizains, ceļošana un dažādi interesanti stāsti, jo stāsti ir ikvienas lietas esence un pievienotā vērtība.