Zīmju valodā. VIP. Otrais pusfināls

0.0

Erudīcijas spēle "Veiksme. Intuīcija. Prāts" strauji uzsāk savu piecpadsmito sezonu un aicina ik pirmdienu pievienoties azartiskajam erudītu klubam neklātienē vai klātienē, kā to dara divas komandas ar kapteinēm – interjera dizaineri Anniju Leimani un pilotu apmācības koordinatori Alisi Gau.

Annija Leimane – komandas kapteine. Profesionāli nodarbojas ar interjera projektēšanu, attīsta savu uzņēmumu. Hobiji: aktīvais sports, gleznošana, ceļošana, kultūras pasākumi. Ikdienā raksta izzinošu blogu par restorānu kultūru un izsmalcinātām ēdiena baudīšanas iespējām Latvijā.

Alīna Krauze – kapteines draudzene. Nodarbojas ar grafikas un interjera dizainu. Hobiji: nūjošana, tējas ceremonijas piekopšana, lasīšana, mācās spāņu valodu. Restorānu blogere.

Valdis Justs – draugs un bijušais darba kolēģis. Pēc izglītības vēsturnieks. Strādājis Rīgas Valsts tehnikumā, bijis veikala vadītājs. Šobrīd ir eksperts jautājumos, kas saistīti ar palīdzību ukraiņiem. Saista māksla, dizains, ceļošana un dažādi interesanti stāsti. Tieši stāsti ir ikvienas lietas esence un pievienotā vērtība.

Alise Gau – komandas kapteine, pilotu apmācības koordinatore. Jūrmalniece, kas lapbrāt katru brīvo brīdi pavada ūdenī vai uz velo. Katru notikumu un dzīves situāciju pārvērš par stāstu. Padodas darbs ar cilvēkiem un valodām, it īpaši franču. Prot priecāties, fanot un safanoties.

Baiba Kalniņa – kapteines draudzene. Nodarbojas ar mākslu kā darba, tā brīvajā laikā. Amatiera līmenī izzina Latvijas floru un faunu. Maija mēnesī patīk iet pārgājienā Cēsis–Līgatne, pārējā laikā arī citos maršrutos. Vasarās teltī nakšņo biežāk nekā savā gultā.

Kaspars Ņesterovs – ikdienā strādā valsts sektorā, uzvalkā risinot svarīgus jautājumus. Brīvajā laikā aizraujas ar volejbolu un ceļošanu. Pēc dabas pašaizliedzīgs un diplomātisks. Izcils viesis un tikpat labs namatēvs. Deju grīdu pamet pēdējais.