UEFA Čempionu līgas telpu futbolā Elites kārtas spēle "Riga FC" - "Etoile Lavalloise"

0.0
Šodien Jelgavā sakās UEFA Čempionu līgas elites grupas turnīrs telpu futbolā. Septiņos vakarā spēles Riga FC, ar Francijas čempioniem. Jelgavā ir arī mūsu korespondents Andris Auziņš.

UEFA Čempionu līgā telpu futbolā Elites kārtā spēlē 16 labākās Eiropas komandas. Finālčetriniekā iekļūs vien katras grupas uzvarētāja. Riga futzāla komanda Elites kārtas debiju pret Francijas čempioni Etual Lavaluāz iesāka slikti – jau pēc nepilnas minūtes 0:1, vēlāk arī 0:2. Puslaika beigās gan ārzemniekiem bagātā Rīga atspēlējās divreiz, leģionāri acumirklī panāca 2:2, atpūtā ejot pateicoties Rīgas soda sitienam atkal neizšķirts 3:3. Viss otrais puslaiks bez vārtu guvumiem līdz francūži 50 sekundes pirms spēles beigām panāca 4:3 savā labā, bet pēc 20 sekundēm Rīga spēja atspēlēties vēlreiz 4:4 un šķita, ka komandas samierināsies ar neizšķirtu, bet nē, notika vēl viens brīnums un Rīgas leģionāri izvilka neticamu uzvaru ar 5:4.

Uzvara ļauj pēc pirmās kārtas Rīgai būt līderei, jo dienas pirmajā spēlē titulētā Barselona izlaida no rokām uzvaru pār Itālijas čempioni Eboli – tur 2:2. Rītdien Rīgai jāspēlē pret itāļiem, bet sestdien pret Barselonu.