Latvijas futbola valstsvienības viedokļi par izlozes rezultātiem

0.0
Jau vēstījām, ka 2024.g. EČ izlozē Latviju ielozēja D grupā kopā ar Horvātiju, Velsu, Armēniju un Turciju. Matīss Timofejevs apkopoja viedokļus par izlozes rezultātiem.

EURO 2024 izloze Latviju D grupā saveda kopā ar 2018.g. PČ finālisti Horvātiju, kā arī ar Velsu, Armēniju un Turciju. Pēc izlozes Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs iezīmēja favorītus.

Citāts - Dainis Kazakevičs, Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris

Horvātija, manuprāt, ir diezgan izteikta grupas favorīte. Savukārt mums labi zināmā Turcija, kā arī pēc savstarpējām spēlēm nezināmā Velsa, domāju, ir galvenās pretendentes uz cīņu par otro vietu grupā.”

Izteikto grupas favorīti Horvātiju ļoti labi pazīst Māris Verpakovskis – no 4 savstarpējām spēlēm viņš piedalījies 3, turklāt pats vienu sezonu aizvadījis Horvātijas čempionātā. 

Intervija - Māris Verpakovskis, FK “RFS” ģenerāldirektors

Latvijas izlase jūnijā Nāciju līgā izcīnīja 4 uzvaras pēc kārtas, bet septembrī bezzobains zaudējums Moldovai un neizšķirts pret Andoru. Līdz ar to skats nākotnē vairs nav tik rožains.

Intervija - Māris Verpakovskis, FK “RFS” ģenerāldirektors

Intervija - Jurģis Kalns, “Valmiera FC” galvenais treneris

Kvalifikācijas ciklu Latvija nākamā gada februārī sāks ar spēli pret Velsu izbraukumā, vēl gan nav zināms vai pēc PK izlasē turpinās spēlēt velsiešu lielākā zvaigzne Garets Beils. Savukārt turnīru Latvija noslēgs 18. novembrī, Rīgā uzņemot zvaigžņoto Horvātiju.