Latvijas futbola Virslīga FK "Auda" - BFC "Daugavpils"

Latvijas futbola virslīgā šovakar viena spēle FK "Auda" pret BFC "Daugavpils". "Skonto" stadionā pabija arī mūsu korespondents Andris Auziņš.

FK “Auda” un BFC “Daugavpils” turnīra tabulā ir kaimiņienes – 5. un 6. vieta, tiesa Audas pārsvars ir milzīgs 14 punktu apmērā.

Spēles sākums gan aizkavējās, jo vārtu tīklā bija caurums, to salabojot spēle varēja sākties – tas nelika vilties uzbrukumiem bagāts futbols – FK “Auda” pat izsita bumbu no vārtu līnijas. Ķekavnieki atbildi parādā nepalika – puslaika izskaņā leģionāri nokārtoja teicamu momentu un 1:0.

Pēc atpūtas uzbrukumi mazliet noplaka bet punktu latgaliešu cerībām uz punktiem pielika Vladimirs Stepanovs – brīnišķīgs sologājiens un filigrāns sitiens – 2:0. Audai 13. uzvara Virslīgā.

Intervija - Vjačeslavs Isajevs, FK “Auda” centra aizsargs

FK “Auda” Daugavpili uzvarējusi visās četrās šīssezonas savstarpējās cīņās – trīsreiz Virslīgā un reizi Latvijas kausā. Audai drošā 5. vieta ļauj vairāk gatavoties Latvijas kausa finālam pret RFS, uzvara tur atļautu FK “Auda” pirmo reizi vēsturē pārstāvēt Latviju Eirokausos.