"Riga FC" aizvada intensīvus treniņus pirms vakarā gaidāmās spēles ar MFK "Ružomberok"

UEFA Konferences līgā futbolā šovakar atbildes spēles kvalifikācijas otrajā kārtā. Protams, vislabākās izredzes tikt tālāk ir "Riga FC", kas viesos ar 3-0 uzvarēja Slovākijas "Ružomberok". Valmierai un Liepājai savā laukumā pirmajās spēlēs bija zaudējumi.Mājās šovakar spēlēs "Riga FC", par mūsu izredzēm stāsta kolēģis Andris Auziņš.

“Riga FC” pirmajā spēlē Slovākijā pretinieci MFK «Ružomberok» uzvarēja ar 3:0, kas rīdziniekiem savā Skonto stadionā šovakar ļaus iet laukumā ar lielu pārliecību par saviem spēkiem. Galvenais treneris horvāts Sandro Perkovičs gan ir māņticīgs un pirmsspēles treniņu aizvada rezerves laukumā Mežaparkā nevis Skonto stadionā. Tā rīdzinieki darīja arī pirms iepriekšējās kārtas pārvarēšanas.

Intervija - Sandro Perkovičs, “Riga FC” galvenais treneris

Pretiniekiem būs jāriskē, jo viņiem vajag iesist vismaz trīs vārtus, lai tiktu nākamajā kārtā. Tas noteikti atstās daudz brīvu zonu viņu aizsardzības trešdaļā. Mums tās zonas būs jāizmanto.”

Kopš pirmās spēles “Riga FC” vietējā Latvijas līgā ar lielām grūtībām uzvarēja Jūrmalas Spartaku, interesanti, ka pret Spartaku pamatsastāvā nebija neviena futbolista, kas spēlēja Slovākijā.

Intervija - Sandro Perkovičs, “Riga FC” galvenais treneris

Mēs veicām lielu futbolistu rotāciju Virslīgā, domāju, ka futbolisti ir labā formā un nav pārguruši. Es savos futbolistos redzu lielu motivāciju un koncentrēšanos, esmu pārliecināts, ka spēlēsim labā līmenī.”

Ja “Riga FC” izdosies šovakar pārvarēt MFK «Ružomberok» barjeru, nākamajā kārtā trīskārtējai Latvijas čempionei būs jāspēlē pret Portugāles piekto spēcīgāko vienību Žil Visente.