Atpūta pie ūdens beidzas traģiski

Šorīt, plkst. 6.00, jaunā seriāla “16+” Youtube kanālā publicēta tā pirmā sērija. Jau šopēcpusdien tiks publicēta arī seriāla otrā sērija.

Pirmajā sērijā skatītāji var iepazīties ar četru draugu kompāniju – Māru, Mārtiņu, Edgaru un Paulu, kuri mācās vienā klasē. Māra organizē iesvētību priekšnesumu, taču meitenes – Laura un Amanda – kuras tikai nupat uzsākušas mācības jaunajā klasē, nav gatavas piedalīties Māras idejas īstenošanā. Abas ātri vien rada situāciju, kas draugiem liek pārvērtēt savas attiecības.

Pirmā sērija atrodama šeit: https://ej.uz/serials16plus_ep1     

Seriāla otrā sērija būs vērojama jau plkst. 16.05. Visas epizodes būs vērojamas seriāla Youtube kontā - http://ej.uz/serials16plus. Tās netiks publicētas vienā konkrētā laikā katru nedēļu, un informāciju par to, kad tiks publicēta jaunākā epizode, varēs atrast seriāla Instagram kontā – https://www.instagram.com/serials16plus/. Šī informācija tiks izziņota arī Latvijas Radio Pieci.lv rīta programmā “Pieci rīti”. Papildu informāciju par seriālu iespējams atrast arī tā Facebook kontā https://www.facebook.com/serials16plus/

Seriālu režisējis Uldis Cipsts, scenārija autori – Artis Dobrovoļskis un Osvalds Zebris, bet galvenās lomas atveido jaunieši bez iepriekšējas pieredzes aktiera darbā – Grieta Sipeniece, radio Pieci.lv balss Aleksis Vilciņš, Augusts Barkovskis, Helēna Kuple, Kristaps Brēmers un Annija Ūsīte.