Latvijas sieviešu basketbola līga. "Liepāja/LSSS" - "TTT Rīga"

Latvijas sieviešu basketbola līgā šodien "Liepāja/LSSS" savā laukumā uzņēma neapšaubāmās līderes "TTT Rīga" basketbolistes. Par notikumiem laukumā turpina kolēģis Normunds Melderis.

Lai arī «TTT Rīga» spēli Liepājā aizvadīja tikai 8 basketbolistu sastāvā, viņas tik un tā bija izteiktas favorītes. Mača pirmā puse vēl sagrāvi nesolīja. Jā, - TTT krāja punktus divreiz vairāk par mājiniecēm, taču kopumā «Liepājas» komandas pretestība bija itin pieklājīga. Puslaika rezultāts 37-19. Toties pēc pārtraukuma mājiniecēm uzbrukums faktiski apstājās, kas izpaudās kā neprecīzu metienu sērija no tāluma, bet pie tuvāk grozam liepājnieces netika. Iznākums - 16 minūtes bez punktiem, kamēr viešņas sakrāja 30 punktus. Trešajā ceturtdaļā mājinieces guva tikai divus punktus, bet pēdējā piecus. Tas viss summā deva «TTT Rīga» komandai vieglu uzvaru ar 72-26. Rīdziniecēm visvairāk - 17 punktus guva Ieva Pulvere.

Intervija - Ieva Pulvere, «TTT Rīga» aizsardze

Tagad «TTT Rīga» kontā ir 14 uzvaras tikpat spēlēs. Bet «Liepājas» komanda ar piecām uzvarām un sešiem zaudējumiem, arī aiz Latvijas Universitātes, ir trešā.