BK "Ventspils" izcīna bronzas godalgas Latvijas basketbola līgā

0.0
"Ventspils" izcīnīja "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas godalgas. Ventspilnieki savā laukumā ar rezultātu 88:77 pārspēja "Liepāju" un sērijā līdz trīs uzvarām bija pārāki ar 3-0. No "Ventspils" Olimpiskā centra ziņo mūsu korespondents Andris Auziņš.

Bronzas sērijas trešo spēli starp Ventspili un Liepāju krietni labāk iesāka iedzinējos esošie liepājnieki – viņiem padevās 8:3 izrāviens. Ventspils pēc pārtraukuma pieprasīšanas gan uzreiz guva deviņus punktus pēc kārtas un izvirzījās vadībā. Līdz pat puslaika beigām Ventspils spēlēja maķenīt labāk noturot vadību ap 8 līdz 10 punktiem.

Desmitkārtējiem Latvijas čempioniem krienti labāk grozā krita tālmetieni – bet tādu nopietnāku pārsvaru nespēja nostiprināt, jo līdz pat spēles beigām Liepāja cīnījās par katru bumbu. Noslēgumā gan Ventspils pārāka ar 88:77 pieliekot punktu sērijai par bronzu. Renāram Birkānam otrā bronza pēc kārtas, pērn viņš izcīnīja bronzu kopā ar Liepājas komandu.

Intervija - Renārs Birkāns, BK "Ventspils" aizsargs

Desmitkārtējā Latvijas čempione Ventspils Latvijas līgā saviem desmit tituliem, 12 otrajām vietām pievienoja arī piekto bronzas godalgu.