Deviņdesmitie. Milda uz pieclatnieka

Kāpēc slepenībā tiek lemts par pagaidu naudas – Latvijas rubļa - repšiku-  ieviešanu?  Kur pazūd Krievijas rubļi? Vagonos sakrautie miljoni –lielākā afēra vai naudas maiņas realitāte? Kāpēc lats stiprāks par dolāru? Lata kursa noturēšana - nosargājām vai sagrāvām ekonomiku? Auseklītis  un komercbankas kā sēnes– muļķība, neprofesionalitāte vai dzīšanās pēc vieglas naudas? Vai Lavents piejaucēja politiķus? Vai Repše un Gailis pievēra acis uz Bankas Baltija darbību? "Valdība glābj Banku Baltija" –  apzināti meli vai naiva politiķu un Latvijas bankas cerība? Kurš paguva izņemt naudu no Bankas Baltiju, kamēr 120 tūkstoši palika aiz Bankas Baltija slēgtajām durvīm? BB un Auseklītis īpašnieki aiz restēm – vai tās bija paraugprāvas? Jautājumi kurus šķetinām Deviņdesmito sērijā  par naudu, lata atdzimšanu un Bankas Baltija krahu..

Kāpēc slepenībā tiek lemts par pagaidu naudas – Latvijas rubļa - repšiku-  ieviešanu? 

Kur pazūd Krievijas rubļi? Vagonos sakrautie miljoni –lielākā afēra vai naudas maiņas realitāte? Kāpēc lats stiprāks par dolāru? Lata kursa noturēšana - nosargājām vai sagrāvām ekonomiku? Auseklītis  un komercbankas kā sēnes– muļķība, neprofesionalitāte vai dzīšanās pēc vieglas naudas?

Vai Lavents piejaucēja politiķus? Vai Repše un Gailis pievēra acis uz Bankas Baltija darbību? «Valdība glābj Banku Baltija» –  apzināti meli vai naiva politiķu un Latvijas bankas cerība? Kurš paguva izņemt naudu no Bankas Baltiju, kamēr 120 tūkstoši palika aiz Bankas Baltija slēgtajām durvīm? BB un Auseklītis īpašnieki aiz restēm – vai tās bija paraugprāvas? Jautājumi kurus šķetinām Deviņdesmito sērijā  par naudu, lata atdzimšanu un Bankas Baltija krahu..