Top Latvijas Likteņdārzs! Septītā ziedojumu akcija

8. augustā aicinām uz septīto ziedojumu akciju „Top Latvijas Likteņdārzs!”. Šogad akcijas rīkotāji ir Latvijas Televīzija, Latvijas Radio 5 — Pieci.lv un „Kokneses fonds”. Akcijas mērķis ir vākt zemi un līdzekļus Likteņdārza Lielā kalna izveidei. Tuvojas Latvijas 100. dzimšanas diena un visi kopā gatavojam savai valstij paliekošu dāvanu — Likteņdārzu. Vietu, kurā pieminām, atceramies un apbrīnojam savas tautas un mūsu ģimeņu izturības spēku.  Likteņdārzā satiekas pagātne, tagadne un nākotne. Gan cilvēka, gan valsts. Satiekas, lai dotu mierinājumu pagātnei, spēku šodienai un iedvesmotu piepildīt savus sapņus nākotnē. Kā pagājušajā gadsimtā paaudzes aiz sevis atstāja Brīvības pieminekli, tā mēs aiz sevis atstāsim Likteņdārzu.

Jau esam daudz ko kopā padarījuši – iestādījuši ābelīšu aleju, izveidojuši salas perimetrālo  ceļu,  turpinās  amfiteātra būvniecība. Pērn izbūvēti Daugavas krasta nostiprinājumi un apmeklētāju autostāvvieta. Mums katram ir iespēja kļūt par daļu no Likteņdārza un piedalīties tā tapšanā.

Šogad akcijā «Top Latvijas Likteņdārzs!» sāksim veidot Lielo Kalnu – Nākotnes simbolu.

Cilvēkam ir dota unikāla spēja — mīlēt. Mēs mīlam savu zemi, valsti, tautu, ģimeni un cilvēkus. Tieši MĪLESTĪBA ļāvusi mums izdzīvot visgrūtākajos dzīves brīžos, ļāvusi izturēt, spēcinājusi un iedvesmojusi. Šogad akcija «Top Latvijas Likteņdārzs!» būs mīlestības pārpildīta! To dāvās arī koncerta dalībnieki — iemīļoti Latvijas mūziķi.