"LAI TOP!" — jau no 17. maija LTV1!

Tuvojas XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki! Pieci gadi ir pavadīti, slīpējot deju soļus un neskaitāmas reizes atkārtojot diriģenta priekšā dziedātās notis. Agrās rīta stundās skolēni, pirms garas un saspringtas mācību dienas, bez kurnēšanas devās uz mēģinājumiem, lai tiktu uz svētkiem Rīgā. Un tūkstošiem skolēnu šis sapnis ir piepildījies!

To, cik viegls vai sarežģīts bijis ceļš līdz svētkiem, jau otro reizi mēģinās noskaidrot Latvijas televīzijas pozitīvo emociju šovs «LAI TOP!» 24 sabiedrībā zināmi mūziķi, sportisti, aktieri, raidījumu vadītāji, pat mediķi piekrita šim eksperimentam un kopā ar bērnu un jauniešu kolektīviem gatavo priekšnesumus, kurus tiešraidēs svētdienu vakaros rādīs LTV skatītājiem. Lai izaicinājums būtu lielāks, mūziķi dejos, sportisti dziedās, kāds no saksofona kastes ilgi slaucīs nost putekļu kārtu…

Tik pat krāsaini  kā  XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki, būs arī raidījumi «LAI TOP!» Kori, folkloras kopas, tautas un mūsdienu deju kolektīvi, pūtēju un simfoniskie orķestri, džeza grupas — tik dažādi būs priekšnesumi, kurus varēsiet vērot.

Sākot ar 17. maiju, katru svētdienas vakaru dalībnieki kopā ar saviem jaunajiem draugiem atrādīs LTV skatītāju vērtējumam 4 priekšnesumus. Tikai jūs lemsiet — kurš iegūs skatītāju simpātiju balvu.  Vai zinājāt, ka deju skatēs žūrijai bija jānoskatās 2000 deju? Mēs viņiem raidījumā «LAI TOP!» dāvāsim tikai pozitīvas emocijas — ekspertiem atzīmes nebūs jāliek!

Pirmajā LTV pozitīvo emociju šovā «LAI TOP!» 17. maijā, 21.20 savus priekšnesumus rādīs — mūziķis un stand-up comedy aktieris Arstarulsmirus, dziedātāja MNTHA, LTV laika ziņu moderators Toms Bricis un dziedātājs Lauris Reiniks. Kurš dziedās, kurš dejos vai spēlēs kādu mūzikas instrumentu – pagaidām neatklāsim. Mēģiniet paši uzminēt, kuram kolektīvam, kurš viesmākslinieks piestāv.   Pirmajā raidījumā «LAI TOP!» piedalīsies — Deju studija DZIRNAS, Pāvula Jurjāna mūzikas skolas pūtēju orķestris, Iecavas folkloras kopa TARKŠĶI un  Rīgas Valsts 2. ģimnāzijas jauktais koris.

Par pozitīvām emocijām šovā «LAI TOP!» rūpēsies arī jaunie raidījuma vadītāji — Ketija Šēnberga un Magnuss Eriņš. Tiekamies no 17. maija sešus svētdienas vakarus — 21.20 LTV1!