Kārlis Alberts Reišulis ar labiem panākumiem ir noslēdzis sezonu PČ MX2 klasē

0.0
Pēc Latvijas izlases izcīnītās 10. vietas pasaules nāciju motokrosa izcīņā, sezonu noslēdzis Kārlis Alberts Reišulis, kurš šosezon labi debitēja PČ MX2 klasē. Ar viņu tikās Matīss Timofejevs.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Lielbritānijā Latvijas izlase Kārlis Alberts Reišulis, Mairis Pumpurs un Edvards Bidzāns. Izcīnīja 10. vietu Nāciju kausā. Tas ir Latvijas visu laiku otrs labākais rezultāts.

Izlases līderis bija Reišulis - savos braucienos viņš ieņēma divpadsmito un astoto vietu, bet starp MX2 klases braucējiem kopvērtējumā bija otrais.

Intervija - Kārlis Alberts Reišulis, motokrosa braucējs

Tieši Kārļa uzvara B finālā ļāva Latvijai startēt izšķirošajos braucienos. Reišulim nācās aizvadīt trīs braucienus pēc kārtas.

Intervija - Kārlis Alberts Reišulis, motokrosa braucējs

Šo sezonu Kārlis iesāka kā Eiropas čempionāta braucējs, bet sezonas vidū Yamaha komanda viņu paaugstināja uz Pasaules čempionāta MX2 klasi.

Tajā Reišulis brauca arvien labāk un sezonas izskaņā pat iekļuva labāko trijniekā.

Intervija - Kārlis Alberts Reišulis, motokrosa braucējs

Kārlis ir ļoti tuvu tam, lai nākamgad aizvadītu pilnu sezonu MX2 klasē Yamaha rūpnīcas komandas rindās. Pēc savainojuma sadziedēšanas viņa jaunākais brālis Jānis jau novembrī plāno uzsākt treniņus ar motociklu.