UEFA Nāciju līgas C līgas spēlē Paolo Nikolato vārtu drošību uzticēs Rihardam Matrevicam

0.0
Jau rītvakar Latvijas izlasei UEFA Nāciju līgas C līgas spēle pret Ziemeļmaķedoniju. Šodien preses konferencē izlases galvenais treneris itālis Paolo Nikolato atzina, ka vārtu drošība tiks uzticēta Rihardam Matrevicam un pie spēles minūtēm tiks debitants Dario Šits. Plašāk Matīss Timofejevs.

Latvija pret Ziemeļmaķedoniju spēlējusi 3 reizes un visās piedzīvojusi zaudējumus. 2019.g. divās EČ kvalifikācijas spēlēs piedalījās 8 spēlētāji no šī brīža sastāva. Izbraukuma mačā izlasē debitēja šī brīža kapteinis Kristers Tobers.

Intervija - Kristers Tobers, Latvijas futbola izlases kapteinis

Intervija - Paolo Nikolato, Latvijas futbola izlases galvenais treneris

Tobers Šveices superlīgā sācis 8 no 9 Grasshopers spēlēm. Pret Sion guva uzvaras vārtus, bet mačā pret Servette lauza degunu - vienu spēli izlaida nepiemērotas sejas aizsargmaskas dēļ, bet pēdējā mačā pret Vintertrur nospēlēja visas 90 minūtes.

Intervija - Kristers Tobers, Latvijas futbola izlases kapteinis

Uzbrukumā izlases līderis noteikti būs Jānis Ikaunieks, nupat EL pret Galatasaray Jānim gūti vārti un rezultatīva piespēle. Ieskaitot kvalifikācijas mačus UEFA EL Ikauniekam 6 spēlēs 7 gūti vārti. Kuldīdznieks ir teicamā sportiskajā formā. Neskatoties uz to, ka klubā jāspēlē katru trešo dienu. 

Intervija - Jānis Ikaunieks, Latvijas futbola izlases pussargs

C līgas 4. grupā Ziemeļmaķedonija ir līdere ar 4 punktiem, bet Latvijai un Armēnijai ir pa 3 punktiem. Spēle pret Ziemeļmaķedoniju ar pirmsspēles studiju rītvakar LTV7 ēterā jau no 18:10.