FK "RFS" gatavojas spēlei pret Stambulas "Galatasaray" UEFA Eiropas līgas turnīrā

0.0
Jau rītvakar RFS futbolistiem pirmā mājas spēle UEFA Eiropas līgas turnīrā pret vareno Turcijas "Galatasaray", kuras lielākā zvaigzne Viktors Osimens gan savainojis kājas muskuli. Šovakar treniņi un tikšanās ar žurnālistiem. Par RFS gatavošanos Andris Auziņš.

Latvijas čempionei RFS Galatasaray pārbaudījums būs nopietnākais kluba pastāvēšanas vēsturē. Pirms diviem gadiem RFS spēlēja pret citu Stambulas komandu Bašakšehir, kur izdevās izcīnīt vienu punktu par neizšķirtu, bet Galatasaray vienība ir jāliek vēl vienu līmeni spēcīgākā pretinieku plauktiņā. Un šoreiz RFS komandai nepalīdzēšot arī vēsturiski veiksmīgā latviešu spēle pret turkiem izlašu līmenī.

Intervija - Roberts Savaļnieks, FK "RFS" aizsargs

Intervija - Viktors Morozs, FK "RFS" galvenais treneris

Galatasaray futbolisti Daugavas stadionā ieradīsies vien rītvakar īsi pirms spēles, drēgnajā Latvijas rudenī turki neizskatīja iespēju aizvadīt treniņu šovakar.

Intervija - Okans Buruks, "Galatasaray S.K." galvenais treneris

"Ja mums izbraukuma spēlēs nav jāspēlē uz mākslīgā seguma zālienu, tad mēs teju allaž pēdējo treniņu aizvadām savā laukumā Turcijā un tad lidojam uz spēli. Tā mēs darījām arī pērn Čempionu līgas spēlēs."

RFS spēli pret Galatasaray noraudzīsies lielākais skaits skatītāju atjaunotajā Daugavas stadionā, bet kopējo apmeklējumu varēs zināt vien pēc spēles, jo šobrīd Galatasaray no pieprasītajām 2500 biļetēm izmantojuši vien ap 500.